Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

15 μέρες έξω ο Ντιόπ, έρχονται σκάουτερ των Νιούκαστλ & Μπάγερ

Εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, με τον Πανιώνιο θα μείνει ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο έμπειρος μέσος της ΑΕΚ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο παίκτης υποβλήθηκε την Τρίτη σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο 33χρονος χαφ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, καθώς επίσης και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.


Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο παίκτης θα εκτίσει την ποινή των καρτών στο ματς με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική".

Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δώσει ρεπό στους «κιτρινόμαυρους» την Τρίτη, όμως οι Νταβίντ Ματέος και Ναμπίλ Μπαχά θα προπονηθούν κανονικά, όπως και ο Ντίνο Ντρπιτς. Οι τρεις παίκτες θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να καλύψουν το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασης και να παρουσιαστούν έτοιμοι στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης.
Όσον αφορά στο θέμα του Μπλάνκο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η νέα βελτιωμένη πρόταση στην πλευρά του Αργεντινού επιθετικού για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στόχος της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει η συνεργασίας των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...