Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους... δίκη για τα επεισόδια στο Ζάγκρεμπ!

Άργησαν λίγο οι Κροάτες, αλλά τελικά βρήκαν κάποιους από αυτούς που προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια στο Ζάγκρεμπ λίγο πριν από το παιχνίδι της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ στις 14 Δεκεμβρίου. Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε 9 άτομα που με βάση την έρευνα που έγινε αποδείχτηκε πως είχαν συμμετοχή στην επίθεση στο πούλμαν στο οποίο μετέβαιναν οπαδοί του δικεφάλου.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι 9 αυτοί χούλιγκαν βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Νιεμάτσκε και Ντιπρόβνικ περίπου στις 13:05 στις 14 Δεκεμβρίου και περίμεναν το πούλμαν που μετέφερε τους 39 οπαδούς του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας φυσικά πως θα περάσει από εκεί. Τους απείλησαν, πέταξαν πέτρες αλλά και κομμάτια από τσιμέντο και ξύλα, με τα οποία και έσπασαν τα παράθυρα. Κατόπιν έριξαν αναμμένους πυρσούς με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το πούλμαν. Τέσσερις άνθρωποι βγήκαν τραυματίες από το λεωφορείο, ενώ τραυματίστηκε ακόμα ένας άνδρας που ακολουθούσε το πούλμαν με δικό του όχημα.

Τα άτομα αυτά είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών και το θέμα θα πάρει επιτέλους τη δικαστική οδό έστω και δύο μήνες περίπου αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...