Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Έπεσε η ποινή του Χάβου στις 20 ημέρες, θα επιστρέψει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Δεκτή εν μέρει, έγινε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Έτσι, η ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους του Μάκη Χάβου έπεσε από τους δύο μήνες στις 20 (ημερολογιακές) ημέρες. Επομένως, ο προπονητής του δικεφάλου δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδα στα παιχνίδια με Καβάλα και ΑΕΚ (για το Κύπελλο).


Έτσι, θα προλάβει να επιστρέψει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (6 Μαρτίου) και θα κοουτσάρει και αυτό με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: "Εκανε δεκτή την έφεση του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Χάβου, κατά της υπ΄ αριθμ. 63/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον προπονητή χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες (10.000 ευρώ πρόστιμο και δύο (2) μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους η πρωτόδικη απόφαση). Η Επιτροπή διατήρησε τη χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 19/1/2011)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...