Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Φευγάτος και ο Ζιλμπέρτο

Tην πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ, εξέφρασε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στην O' Globo ξεκαθάρισε πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημά μας, ωστόσο διακρίνει και την πρόθεση του Παναθηναϊκού να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο.


“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Όταν συμβαίνει σε εμένα δεν δίνω σημασία σε ένα μάτσο ηλίθιους. Αλλά ο Σισέ είναι περισσότερο στοχοποιημένος. Ήταν καυτή η ατμόσφαιρα και όλοι αυτοί οι ηλίθιοι έκαναν ήχους σαν μαϊμούδες. Το πρόβλημα δεν το έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού συγκεκριμένα, αφού και πρόσφατα ρατσιστικά μηνύματα υπήρχαν και στην Ξάνθη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τότε, μάλιστα, πετούσαν και μπανάνες στο γήπεδο”, εξήγησε στους συμπατριώτες του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα: “Είναι επικίνδυνη η κατάσταση. Αρκετοί οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν χτύπησε κανείς μας”.

Όσο για την πρόθεση του να μείνει ή να φύγει από τη χώρα μας: “Υπήρξε μία κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου μου αλλά ήταν ακόμα νωρίς. Τώρα που το σκέφτομαι ούτε η ομάδα, ούτε εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Αυτά τα τρία χρόνια στην Ελλάδα πέρασα υπέροχα και η εμπειρία ήταν εξαιρετική και παρά την οικονομική κρίση δεν είχα ποτέ πρόβλημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...