Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δε δέχεται τη συγνώμη

Μετά από δύο περίπου ώρες ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι θα τεθεί μομφή εναντίον του στο επόμενο έκτακτο Δ.Σ. της Super League. Επίσης γνωστοποίησε ότι θα ζητηθεί η οριστική διαγραφή των τριών διαιτητών του τέταρτου αλλά και του παρατηρητή...

Αναλυτικά η δήλωση του:
"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι οι πραγματικοί νικητές του ντέρμπι. Απαιτούμε τη διαγραφή όχι μόνο των τριών διαιτητών και του 4ου, αλλά και του παρατηρητή.

Θα σταλεί πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ με όλο το οπτικό υλικό που έχουμε μαζέψει για να πάει στην UEFA.

Θα ζητηθεί η σύγκλιση εκτάκτου Δ.Σ στην Σούπερ Λιγκ για να τοποθετηθεί επί των θεμάτων και γιατί θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της.

Σε πολύ μικρό διάστημα θα καταθέσουμε προτάσεις θεσμικών αλλαγών γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Υπάρχει συνεργασία και με άλλες ΠΑΕ.

Ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασίες. Κλήθηκαν 5 στελέχη της ΠΑΕ για προανάκριση από την αστυνομία, ενώ υπάρχει και παρέμβαση από την εισαγγελία Πειραιώς.

Όλο το Δ.Σ και οι παίκτες μας έκαναν έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο το Σάββατο. Θέλουμε να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας. Είναι πραγματικοί νικητές και αξίζουν συγχαρητήρια.

Σε λίγο θα υπάρξει ανακοίνωση απάντηση στον κ. Μαρινάκη. Δεν θα υπάρξει πάντως καμία συνάντηση.

Περιμένουμε πολύ σύντομα την εφαρμογή του νόμου από Πολιτεία και ΕΠΟ. Αν αυτό δεν γίνει, ο Παναθηναϊκός θα επανεξετάσει την στάση του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...