Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: "Έκανα λάθος"

Μαρινάκης
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο μειώνεται η ένταση από το επεισοδιακό ντέρμπι του Σαββάτου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παρόλα αυτά, οι φωνές και οι καταγγελίες κατά του Ολυμπιακού συνεχίζονται και δεν προβλέπεται να σταματήσουν.

Επειδή μάλιστα πολλές κατηγορίες αφορούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όλα τα άσχημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ίδιος αποφάσισε με γραπτή δήλωση του να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και παράλληλα να ρίξει γέφυρες με το αντίπαλο στρατόπεδο.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και ότι προήλθαν από έντονη συναισθηματική φόρτιση, ενώ στην συνέχεια κάλεσε τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια θαρραλέα πράξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς παραδέχεται δημόσια το λάθος του και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση που έχει ανοίξει και έχει ως αποτέλεσμα την επίθεση στο γραφείο της Superleague και στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά η δήλωση: "Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω  ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση.

Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόεδρος Ολυμπιακού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...