Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός στις εφημερίδες

Μεγάλος χαμός και σάλος έχει προκληθεί μετά το μεγάλο ντέρμπυ αιωνίων.Όλες σημερινές εφημερίδες (εκτός κάποιων οπαδικών) σχολιάζουν κυρίως την διαιτησία του Καλόπουλου την οποία την αποκαλούν εγκληματική.


Η εφημερίδα ''Φίλαθλος'' λέει χαρακτηριστικά πως έσφαξαν τον ΠΑΟ και αναφέρει πως υπήρχε πέναλτυ στον Νίνη,ηταν καθαρό το γκολ του Κατσουράνη και το γκόλ του Τζιμπούρ ηταν offside.

Η εφημερίδα ''goal news'' χαρακτηρίζει το τρίο των διατητών ως του Ντάλτον της Ελλάδας θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια της.Τέλος καταδικάζει τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.

Η εφημερίδα ''Sportday'' καταδικάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου.Εν συνέχεια σε ένα μικρό πλαίσιο αναφέρει πως μόνο η μπαλά έλειπε απο το παιχνίδι του Φαληρού.

Η εφημερίδα ''Εξέδρα'' αναφέρει πως ο Τρύφωνας το σήκωσε ποιό?το σημαιάκι δίνονται το τρόπαιο στους ερυθρόλευκους.

Οπαδικές
Στις οπαδικές εφημερίδες ''πράσινη'' και 'Derby'' φαίνεται πως ειναι έξαλοι καθώς η ''πράσινη'' ζητάει να φύγει ο ΠΑΟ απο το πρωτάθλημα ενώ το ''Derby'' αποεώνει τους παίκτες του ΠΑΟ και αναφέρει ''ψυχάρε 1-2 στο Φάληρο'' και χαρακτηριστικά λέει απο κάτω ''πως αυτό ειναι το δικό μας ποδόσφαιρο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...