Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στην Μόσχα για την πρόκριση

Για την Ρωσία όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέταξε σήμερα η αποστολή του ΠΑΟΚ. Αισιοδοξία αναφορικά με την πρόκριση. 

Με  την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με την πρόκριση αναχώρησαν πριν λίγο για την Μόσχα οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Την Τρίτη ο «Δικέφαλος του Βορρά», θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στο «Λουζνίκι» στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφτασε στις 8 π.μ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου βρίσκονταν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες αποθεωθήκαν από τους οπαδούς της ομάδας, και εν συνεχεία αναχώρησαν για την ρωσική πρωτεύουσα. Το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη προπόνηση επί ρωσικου εδάφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με την αποστολή της ομλαδας, ταξιδεύουν οι γυναίκες του Κοντρέρας και του Γκαρσία, ο Ισπανός ατζέντης του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, σύσσωμη η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος πήρε μαζί και τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος της ομάδας, Διονύσης Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...