Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Διώχνει Τσιώλη ο Μπέος


Με έκπληξη μαθαίνω πως ο Μπέος έχει σχεδόν αποφασίσει, να απομακρύνει τον Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, ενοχλημένος κυρίως από τη στάση του 52χρονου προπονητή στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα....


Ο Μπέος λοιπόν, έχει πάρει αυτή τη «σοφή» απόφαση να διώξει από το Βόλο, τον προπονητή που τον ανέβασε και πάλι στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και που φέτος έχει παρουσιάσει στον ελληνικό φίλαθλο κόσμο μια ομάδα μοντέλο, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα αυτή μάλιστα έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα φέτος (διπλό κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) και διεκδικεί επί ίσοις όροις την είσοδό της στα play off, με την επάνοδό της στην Σούπερ Λιγκ.

Όλα αυτά βέβαια δε μετρούν στη λογική του Μπέου, ο οποίος θα διώξει τον Τσιώλη από τον Ολυμπιακό Βόλου, επειδή ο άνθρωπος δε θέλησε να πανηγυρίσει τη νίκη των ερυθρόλευκων του Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, που είναι η ομάδα της καρδιάς του και ποτέ δεν το έχει κρύψει.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο όμως. Αντί να χαιρόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τσιώλη, με σεβασμό και κρυμμένο μέσα τους έναν ρομαντισμό, που σαφώς δεν ταιριάζει στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τα βάζουμε μαζί του επειδή είναι ΚΥΡΙΟΣ και δεν πανηγύρισε μια νίκη κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα, που μάχεται για την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ. Και εις ανώτερα κύριε Μπέο...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...