Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες"

 Ο Ηλυσιακός πηγαίνει στο "Αλεξάνδρειο" να αντιμετωπίσει τον Άρη, με πολύ καλή ψυχολογία αλλά δίχως πίεση. Ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν τα βήματα προόοδου που κάνουν από αγώνα σε αγώνα, παίζοντας καλό μπάσκετ:

«Έπειτα από μία δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα μικροτραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν, δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα, που προκαλεί σεβασμό. Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχει ένα γεμάτο ρόστερ και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, πρόκειται για ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Για μας είναι ένα ακόμη παιχνίδι, όπως όλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε εμφανίζοντας στο παιχνίδι μας στοιχεία όπως η άμυνα και η ομαδικότητα, που μας χαρακτηρίζουν, ώστε να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να δίνουμε ολοένα και πιο ουσιαστικό ρόλο στους νεαρούς παίκτες, για τους οποίους παιχνίδια σαν κι αυτό είναι μεγάλη εμπειρία», ήταν τα λόγια του Μακεδόνα τεχνικού.

Από την πλευρά των παικτών ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε: «Έπειτα από μία μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, αντιμετωπίζουμε μία σαφώς πιο ισχυρή ομάδα και μάλιστα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επίτευξη του στόχου της παραμονής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...