Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Λυκογιάννης "Γιορτή για την ομάδα μας"

Την ευκαιρία να παίξει ένα δυνατό παιχνίδι δίχως το άγχος του αποτελέσματος, θα έχει αύριο ο Ίκαρος Καλλιθέας που υποδέχεται στις 7μ.μ. τον Ολυμπιακό.

Οι νεοφώτιστοι θα παραταχθούν δίχως τον πρώτο τους σκόρερ Ντιόν Τόμπσον, που πήρε ολιγοήμερη άδεια ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του για προσωπικό του θέμα.
Ο τεχνικός του συλλόγου, που περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Σάβο Τζιγκάνοβιτς, χαρακτήρισε γιορτή την αναμέτρηση του Σαββάτου και σχολίασε " Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποτελεί γιορτή για την ομάδα μας και μια ευχάριστη παρένθεση στο «σκληρό» πρόγραμμα της κανονικής περιόδου της Α1. Είναι σημαντική στιγμή, καθώς Ίκαρος μέσα σε ελάχιστα χρόνια έφθασε από το να αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, να φιλοξενεί τον φιναλίστ της Ευρωλίγκα στη κορυφαία τη τάξει λίγκα.
Από κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο εντός του παρκέ. Το αρνητικό για την ομάδα είναι πως δεν θα έχει τον Τόμπσον, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα κι ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά. Στο αγωνιστικό σκέλος, στόχος μας είναι να φανούμε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εμπειρίες που μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε πως " Είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, να παίζει εντός έδρας με τον φιναλίστ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακό. Ελπίζουμε ότι θα έρθει αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει το παιχνίδι, αφού πέραν του ονόματος και της ποιότητας του αντιπάλου, θεωρώ ότι το γήπεδο μας στη Γλυφάδα είναι από τα πλέον φιλόξενα για τους υγιείς φίλους του μπάσκετ.
Αυτό που θα προσπαθήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι να προσθέσουμε μια ακόμα ανταγωνιστική εμφάνιση και να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας, εν’ όψει των αγώνων με αντιπάλους που βρίσκονται στα μέτρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...