Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με απουσιές νικάει

Μετά την χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ επι τους Εργοτέλη παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο.Η ΑΕΚ νικάει με απουσίες παίζονται αρκετά καλά και βγάζοντας πολλά ψυχικά αποθέματα στο γήπεδο.

Η αρχή έγινε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκός έκει οπου εγώ προσωπικά είχα εντυπωσιαστεί απο την ένωση.Είχε πολλές απουσίες,ωστόσο έπαιξε καλά,οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πάνω απο ολα έβγαλαν πάθος.Έτσι ήρθε και εκείνη η νίκη.

Η ΑΕΚ στν συνέχεια πήγαινε ελειπής στον αγώνα με τον Εργοτέλη ωστόσο νίκησε και μάλιστα με ανατροπή.Τα προβλήματα για εκείνον τον αγώνα ηταν πολλά,ενώ υπήρχε τότε και αγώνας μεσοβδόματα κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών.

Στον δεύτερο γύρο η ΑΕΚ μετά την ντροπιαστική για αυτην ήττα απο τον Ολυμπιακό Βόλου,κατέβηκε με πολλές απουσίες στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη.Ωστόσο οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ καθάρισαν πολύ εύκολα με 0-2 το παιχνίδι.

Τέλος η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ έδειξε για αλλη μια φορά πως οταν η ένωση έχει απουσίες,βρίσκετε σε δύσκολη κατάσταση καταφέρνει και παίρνει τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...