Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός στην ουρά

Χαμός γίνεται στην Α1 καθώς μετά απο τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής η ουρά και όχι μόνο έχει πάρει για τα καλά φωτιά.Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ και ο Ηρακλής πήραν πολύτιμες νίκες και μπήκαν ξανά δυνατά στο κόλπο της παραμονής.

Θα ξεκηνίσω να αναλύω την αγωνιστική απο τα υψηλά πατώματα εκεί οπου γίνεται επίσης ένας χαμός και δεν αναφέρομαι φυσικα΄στις δύο πρώτες θέσεις.Βλέπουμε τον Πανιώνιο απο εκεί που κυνηγούσε την παραμονή να κυνηγάει την τετράδα.Πραγματικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρουσιάζει τεράστια βελτίωση νικάει στην έδρα της,παίζει καλό κατά διαστήματα μπάσκετ ενώ έχει αποκτήσει μεγάλη δύναμη με τους Άντερσον και Κόβιλ.Απο εκεί και πέρα βλέπω τον ΠΑΟΚ να θυμίζει τον παλιό καλό ΠΑΟΚ κάποιες φορές καθώς έχει κάνει καλές νίκες,σίγουρα ειναι σε καλύτερη κατάσταση απο αλλες ομάδες και αμα συνεχίσει έτσι η τριάδα δεν ειναι μακριά.

Απο την άλλη βλέπω εναν Κολοσσό να έχει μείνει απο δυνάμεις να μην ειναι πλέον ανταγωνιστικός όσο παλιά και νομίζω πως δύσκολα θα μπεί στα play-off.Για τον Άρη δεν θα πώ πολλά νομίζω πως πολύ μέτριος για να χτυπήσει την τετράδα ωστόσο μπορεί να βελτιωθεί.

Στις πιο κάτω θέσεις ο Ίκαρος μπαίνει σε περιπέτειες ενώ ο Πανελλήνιος δεν έχει ξεφύγει ακόμα.Ειδικά ο Ίκαρος τελευταία δεν μου γεμίζει μάτι οπότε δύσκολα τα πράγματα και για αυτόν.

Πιο κάτω βρίσκεται η ΑΕΚ η οποιά πέτυχε πολύτιμη νίκη επι του Περιστερίου.Οι παίκτες του Κορωνιού έχουν πολύ δύσκολο έργο για την συνέχεια ωστόσο η δυναμική που έδειξε το Σάββατο η έδρα της ΑΕΚ αλλα και κάμια σημάδια ανάκαμψης ειναι τα θετικά στοιχεία για τους ενωσίτες.

Απο εκεί και πέρα ο Ηλυσιακός εντυπωσιάζει τελευταία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει και έχει και αυτός δύσκολο πρόγραμμα.Ενώ ο τελευταίος Ηρακλής πήρε πολύτιμες νίκες στα τελευταία δυο παιχνίδια και έχει μπεί για τα καλά στο κόπλο της παραμονής ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολο πρόγραμμα καθώς χάνουν σε πιθανή ισοβαθμία απο τον Ηλυσιακό ενώ πηγαίνουν και στην Ζωφριά για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Φεύγει ο Τάκερ
Ο Πι Τζέι Τάκερ έδειξε τρομερά  σημάδια αδιαφορίας και οι φήμες λένε ήδη πως ο παίκτης θα αποχωρήσει απο τους κιτρινόμαυρους.

Βαθμολογία
Ολυμπιακός 38
Παναθηναϊκός 37
Μαρούσι 30
ΠΑΟΚ 30
Άρης 29
Πανιώνιος 29
Καβάλα 28
Περιστέρι 28
Κολοσσός 27
Ίκαρος Κ. 26
Πανελλήνιος 25
ΑΕΚ 24
Ηλυσιακός 24
Ηρακλής 24

Δείτε μόνο τι γίνετε στην ουρά και απο την 3η έως την 8η θέση.Απλά χαμός........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...