Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εργοτέλης για ευρώπη

Ένα γκολ του Σασιασβίλι στο 6' και ένα του Τζούνιορ στο 47' έδωσαν την νίκη με 2-0 στον Εργοτέλη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αποβλήθηκε στο 44' ο Κουμορτζί.
Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3. Ο Δασκαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα άκρα της άμυνας ήταν οι Βίσιο (δεξιά), Ρουμπάκης (αριστερά). Στο κέντρο τοποθέτησε τους Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ. Τριάδα στο κέντρο ήταν οι Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε και στην επίθεση ο Βερπακόφσκις δεξιά, ο Ρομάνο αριστερά και ο Μπούντιμιρ στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Πανιώνιο με 4-2-3-1, το οποίο σε κάποιες στιγμές μεταβάλλονταν σε 4-1-4-1. Ο Μάχο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Λάτκα, Κοντοές. Αμυντικά χαφ ήταν οι Ομο, Τσότσαλιτς με τον πρώτο να μένει αρκετές φορές μόνος του ως «σκούπα» στο κέντρο, όταν το σύστημα άλλαζε. Γουνδουλάκης, Κουμορτζί και Μπάλαμπαν ήταν σε κάθε περίπτωση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μπόσκο Μπάλαμπαν.
Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στόχος τους φυσικά να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και να πετύχουν γρήγορα το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ.
Εν μέρει κατάφεραν τον στόχο τους με το γκολ που σημείωσαν στο 6ο λεπτό με τον Σασιασβίλι. Από εκείνο το σημείο και μετά, θα περίμενε κανείς πως ο Πανιώνιος θα άλλαζε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν, προκειμένου να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση.
Όμως όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους μετά και την αποβολή του Κουμορτζί. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε πλέον να αντιδράσει και ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί και δεύτερο γκολ.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τζούνιορ φρόντισε να αφήσει ανεξίτηλα γραμμένο το όνομά του στις σελίδες της αναμέτρησης πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με το οποίο γράφτηκε το τελικό 2-0 για την ομάδα του.
Ο Πανιώνιος προς το τέλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Δασκαλάκη, όμως σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφερε και έτσι μοιραία υποτάχθηκε στις ορέξεις των παικτών του Νίκου Καραγεωργίου.
Πλέον οι Κρητικοί μπορούν να κάνουν όνειρα και να αναθεωρήσουν τον αρχικό τους στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ως αιθεροβάμονες αν πλέον στόχος τους είναι η συμμετοχή στα play off. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει στο μέλλον να βρει τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...