Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τον πάγωσε η Καβάλα

Στους... -20 παίζει καλύτερα! Στη Μόσχα φαίνεται πως έχουν μείνει οι παίκτες του ΠΑΟΚ που στην επιστροφή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της καλοστημένης Καβάλας. 2-0 το τελικό σκορ με τις δύο ομάδες να νιώθουν να τις αδικεί, αφού στον μεν δικέφαλο δεν δόθηκε πέναλτι πριν ανοίξει το σκορ, ενώ οι δε “Αργοναύτες” έχασαν απίστευτες ευκαιρίες να επεκτείνουν κι άλλο τον δείκτη.


Παρόμοιο σύστημα για ΠΑΟΚ και Καβάλα (4-4-2) που προσπάθησαν διατηρώντας κοντά τις γραμμές τους να ανεβάσουν τις άμυνες και να μεταφέρουν την πίεση ψηλά. Όπως ήταν λογικό, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επιδίωξαν περισσότερο να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιοσημείωτο πέρα από μία φανταστική μπαλιά του Ντιέ προς τον Αμπντούν (άσχετα αν ο τελευταίος δεν ολοκλήρωσε τη φάση) και μία παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί όταν ο Ετό δεν τήρησε το “fair play”.

Μετά το 20΄, ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά Σαλπιγγίδης και Ελ Ζαρ δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική ενέργεια. Ο Μαροκινός, βέβαια, διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι (ο Γκαλίνοβιτς έπεσε στα πόδια του όταν ο μέσος του ΠΑΟΚ πέρασε τη μπάλα από πάνω του), αλλά ο Παππάς αρνήθηκε να δώσει κάτι.

Κι αφού αστόχησε και ο Μουσλίμοβιτς στην δική του καλή στιγμή μέσα στην περιοχή, η Καβάλα βρήκε την ευκαιρία στις λίγες φορές που βρέθηκε κοντά στον Κρέσιτς να ανοίξει το σκορ με τον ψύχραιμο (έτσι λέμε όταν ο παίκτης που ανεξήγητα αρχίζει να ντριπλάρει αντί να τελειώσει με τη μία τη φάση αλλά τελικά δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος) Νικουλάε.

Ο Χάβος (μέσω γουόκι-τόκι) έριξε στο ματς τον πιο έμπειρο Ίβιτς στο ματς αντί του Ελ Ζαρ, αλλά μοιραία ο Ετό και ο Σνάουτσνερ δέχτηκαν περισσότερη πίεση στις πλευρές και οι “μετρ” των αντεπιθέσεων “Αργοναύτες” έστειλαν μήνυμα στους γηπεδούχους στο 56΄ όταν πέτυχαν γκολ που όμως ορθώς ακυρώθηκε. Κι αφού οι παίκτες του δικεφάλου δεν το... κατάλαβαν, ο Ρίος έστω και με τυχερό τρόπο πέτυχε και το δεύτερο γκολ.

Μετά από μπαράζ αλλαγών για τον ΠΑΟΚ (μπήκαν και οι Αθανασιάδης και Λίνο), η Καβάλα άγγιξε το 0-3 με σουτ του Αμπντούν αλλά και σε τρεις-τέσσερις ακόμα περιπτώσεις. Γενικά, όποτε έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές του Κάσπερτσακ στην αντεπίθεση ο δικέφαλος γλίτωνε στις λεπτομέρειες το τρίτο γκολ. Από το 80΄ και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο σοβαρός, έβαλε την Καβάλα στην περιοχής της αλλά και πάλι το 0-2 παρέμεινε και προσγείωσε ανώμαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...