Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Με όπλο τις αντεπιθέσεις

Την ταχύτητα των παικτών του θέλει να εκμεταλλευτεί στη Μόσχα ο Μάκης Χάβος. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα του να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και για αυτό τον λόγο καταστρώνει ειδικά πλάνα για τους Αντελίνο Βιεϊρίναι και Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι δυο ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» του Βορρά θα κληθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ προβληματίζεται για τα σημάδια κόπωσης που παρουσιάζει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος φαίνεται να χρειάζεται ξεκούραση, όμως δεν τίθεται θέμα μη χρησιμοποίησής του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βίκτορ Βιτόλο αναμένεται να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση συγκριτικά με το πρώτο ματς και σε αυτό ποντάρει ο Χάβος για τη ρεβάνς του «Λουζνίκι» της Μόσχας.
Τέλος, δεκτό αναμένεται να γίνει το αίτημα της διοίκησης του «Δικέφαλου» του Βορρά για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα είναι αρκετά δύσκολες και αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν να εγκλιματιστούν, όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη ρεβάνς για το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...