Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Παναθηναικός:«Θεωρούμε την συγγνώμη του Μαρινάκη προσχηματική»!

Με ανακοίνωσή της, παρότι χαρακτηρίζει θετικό βήμα τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει πως η συγγνώμη του είναι προσχηματική και αφορά μόνο τα λεγόμενα κι όχι τις πράξεις του.  


Ανακοίνωση της  ΠΑΕ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η έστω και μερική αναγνώριση του σφάλματος εκ μέρους του κ. Μαρινάκη συνιστά ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης της έντασης. Ούτως ή άλλως, η αποφυγή των ακροτήτων αποτελεί για τον Παναθηναϊκό δεδομένα και αποδεδειγμένα προτεραιότητα.

Δεδομένου ομως ότι ο κ. Μαρινάκης χθες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την επομένη του παιχνιδιού, επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί το Σάββατο «κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση», και επειδή στην ανακοίνωσή του αναφέρεται μόνο στις δηλώσεις του και όχι και σε όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια από τον ίδιο και τη συνοδεία του και τα οποία προφανώς αποτελούν το σοβαρότερο και πλέον κατακριτέο σκέλος της όλης συμπεριφοράς του, θεωρούμε τη συγγνώμη του προσχηματική και απόρροια της κατακραυγής που προσωπικά γνώρισε από το σύνολο της φίλαθλης Ελλάδας.

Η ταχεία και αμερόληπτη απόδοση ευθυνών και η επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων είναι ο καλύτερος τρόπος εξομάλυνσης της εκρηκτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, καθώς εμπεδώνει την εντύπωση πως λειτουργούν οι θεσμοί και υπάρχει μια αίσθηση απονομής δικαιοσύνης.

Πιστεύουμε πως το καλύτερο πλαίσιο συνάντησης και συζήτησης είναι τα αρμόδια θεσμικά όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς είναι σαφές πως το πρόβλημα ξεπερνά τα στενά πλαίσια της αντιπαράθεσης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και αγγίζει το σύνολο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού.

Προς αυτή την κατεύθυνση προτείνουμε την έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της Super League προκειμένου αφενός να συζητηθούν τα όσα έγιναν και αφετέρου να τεθούν επί τάπητος οι όποιες προτάσεις για την άμεση βελτίωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...