Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δεν άντεξε και υποτάχθηκε ο Άρης

Ο Αρης υποτάχθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι και γνώρισε την ήττα με 3-0. Ο Τζέκο στο 7' και το 12' και ο Τουρέ (75') τα γκολ.


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρέταξε την Σίτι με 4-3-3. Ο Χαρτ ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Μπόατενγκ, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ. Στο κέντρο ήταν ο Γιάγια Τουρέ και δεξιά του ο Σίλβα και αριστερά του ο Μπάρι. Στην επίθεση, κεντρικός ήταν ο Τζέκο με στηρίγματα τους Μπαλοτέλι, Τέβες.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαλήτσος, επέλεξε για άλλη μία φορά το 4-2-3-1. Ο Σηφάκης ήταν στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά οι Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Μίσελ. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Φατί, Πρίττας. Δεξί χαφ ο Νέτο, αριστερό ο Σακάτα και πίσω από τον προωθημένο Μπομπαντίγια ήταν ο Τόχα.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Πίεσαν ψηλά την άμυνα του Αρη και προσπάθησαν για το γρήγορο γκολ. Τελικά πέτυχαν δύο, με τον ίδιο παίκτη. Τον Τζέκο, ο οποίος σκόραρε στο 7' και το 12' και ουσιαστικά έδωσε στην ομάδα του το τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

Οπως είναι φυσικό οι παίκτες του Αρη έδειξαν να αιφνιδιάζονται και μέχρι να συνέλθουν είχε σχεδόν τελειώσει το ημίχρονο. Προσπάθησαν βέβαια να διορθώσουν κάποια πράγματα, όμως δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, στο ξεκίνημά της και μέχρι την συμπλήρωση της πρώτης ώρας του αγώνα, ο Αρης έδειξε την διάθεση να πιέσει τα καρέ της Σίτι προκειμένου να πετύχει το γκολ. Είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγξε τον ρυθμό, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ. Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά μόλις ο Γιάγια Τουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός του πολέμου δεν υποτάσσεται. Πέφτει, ξανασηκώνεται, παίρνει τα όπλα του και (αντ)επιτίθεται.

    Καλησπέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...