Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεν "μασάει" ο Τζιμπρίλ

Μην του πει κανείς ότι δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ... Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ που δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους. Ο Γάλλος άσος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν ανησυχεί κανείς. Ο Σισέ αναμένεται αύριο να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ασφαλώς να δώσει το παρών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.


Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη που σήμερα ένιωσε σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε θεραπεία και στο ιατρικό τιμ δεν εκφράζουν καμία ανησυχία.

Ατομικά και οι Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, ενώ οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καντέ και Βύντρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον τελευταίο να συμμετέχει κανονικά στο δίτερμα. Οι Μαρίνος και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, ενώ από την προπόνηση απείχε και ο Γκοβού λόγω της υποβολής του σε οδοντιατρική επέμβαση. Τέλος, ο Καρνέζης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Πλεσί απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

«Πόρτα» σε Γκρέμιο για Γκάμπριελ
Η πρώτη επαφή των ανθρώπων της Γκρέμιο με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Γκάμπριελ, έγινε σήμερα. Ο Δημήτρης Γόντικας δέχθηκε τους εκπροσώπους των Βραζιλιάνων, όμως η πρόταση που έγινε στους Πράσινους δεν ήταν ικανοποιητική και δεν υπήρξε συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...