Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

«Λύμπε»: «Ματς όπως όλα τα υπόλοιπα»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στην Nova για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ανέφερε ότι δεν αλλάζει κάτι, καθώς οι παίκτες του «δικέφαλου» θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» όπως κάνουν σε όλα τα υπόλοιπα ματς

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:
Στο γεγονός ότι έχουν αντιμετωπίσει ήδη τον Παναθηναϊκό:
«Τον τελευταίο καιρό έχουμε παίξει πολλές φορές μεταξύ μας και είναι όλα σημαντικά παιχνίδια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα ματς όπως όλα τα άλλα, αν και τα ντέρμπι αποτελούν έτσι κι αλλιώς κίνητρο, γι αυτό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σ' αυτά τα ματς θέλουν όλοι να αγωνιστούν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Στο αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ: «Δε μπορώ να παρουσιάσω ως πλεονέκτημα το γεγονός ότι στα ντέρμπι παρουσιαζόμαστε δυνατοί και στα «μη ντέρμπι» υστερούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσουμε αγωνιστική ισορροπία σε όλα τα παιχνίδια. Να παρουσιάζουμε ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο για να δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο».

Στο πώς βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το ντέρμπι: «Για εμένα προσωπικά είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει κάτι και θα κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...