Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Απο το χρόνου ξανά ο Καλόπουλος

Αυτή ήταν η τιμωρία του διαιτητή της αναμέτρησης του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, καθώς και των δύο βοηθών του. Διαγραφή από τους πίνακες μέχρι το τέλος της σεζόν. Πράγμα το οποίο σημαίνει, αν το έχω καταλάβει καλά βεβαίως, πως το εν λόγω διαιτητικό τρίδυμο θα μπορέσει να ξαναδιαιτητεύσει σε αγώνα από τη νέα σεζόν...όχι και τόσο βαριά η τιμωρία...

Στην ουσία οι Καλόπουλος, Τρύφωνας και Σαραϊδλαρης θα πραγματοποιήσουν ωραία και όμορφα διακοπές και από του χρόνου θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο έργο τους. Η τιμωρία αυτή, σε συνδυασμό και με τη ποινή του Ολυμπιακού, δεν νομίζω πως θεωρεί κανείς ότι είναι ιδιαίτερα βαριές. Το αντίθετο μάλιστα. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για είσοδο των οπαδών της χωρίς να προκαλέσουν επεισόδια, μόνο για να κράξουν τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας, ενώ ίδια τιμωρία επιβλήθηκε και στον ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια εκτός γηπέδου όμως.

Για εμένα είναι προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, όλων των ομάδων η τιμωρία αυτή. Στην ουσία τι λέει; Κάντε τα όλα ρημαδιό, για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαρύ χαρακτηρισμό, και εμείς θα σας "πεθάνουμε" με τιμωρία της τάξης της μίας αγωνιστικής. Αλλά έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα, αντίθετα ενισχύεται. Και να ρωτήσω κάτι ακόμα, στο ΟΑΚΑ, την επόμενη σεζόν, τι θα γίνει; Ο Γ'Παγκόσμιος Πόλεμος; Αυτά είναι προσβλητικά πράγματα. Αν δεν ληφθούν μέτρα τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο, τουναντίον.

Για εμένα θα έπρεπε ο Καλόπουλος να υποβαθμιστεί σε χαμηλότερες κατηγορίες, μαζί με τους άλλους δύο για να δουν τη γλύκα. μετά θα το ξαναέκαναν; Ή, έστω πως θα το έκαναν, θα ήταν τόσο απροκάλυπτα προκλητικοί. Δεν το νομίζω. Όσο για την τιμωρία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο βαριά, μόνο και μόνο για παραδειγματισμό. Έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα τυπικά έχει τελειώσει, γιατί λιπόν να μην αγωνιστεί μέχρι το τέλος χωρίς φιλάθλους; Μόνο και μόνο για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.



Πηγή: http://mikrosscout.blogspot.com/2011/02/next-season.html#ixzz1F5LkPexR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...