Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Φερέιρα: «Συνχαρητήρια! Για μένα είστε νικητές»

Φερέιρα: «Για μένα είστε νικητές»Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στο ντέρμπι μοίρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας. «Για μένα είστε πραγματικοί νικητές. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει 2-1, αλλά η διαιτησία μας οδήγησε στην ήττα. Σας συγχαίρω για την εμφάνιση», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.


Παράλληλα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μη χαλαρώσουν παρά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος. «Θέλω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να συνεχίσουμε να δείχνουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη επτά παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε 21 βαθμούς. Έχουμε φτιάξει κάτι καλό και μπορούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο», τόνισε.


Στα αγωνιστικά, οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σισέ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λέτο, Ζιλμπέρτο και Βύντρα.

Σημειώνεται πως το «παρών» έδωσαν στην προπόνηση οπαδοί του Παναθηναϊκού, που αφού μοίρασαν μπράβο στους παίκτες, ζήτησαν από τους διεθνείς να αποχωρήσουν από την Εθνική ως αντίδραση για όσα έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...