Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Όλα ξεκήνισαν να χαλάνε το 2003

Αεροφωτογραφία του Σταδίου "Νίκος Γκούμας"
Το καλοκαίρι του 2003 προς 2004 γίνεται ένα απο τα μεγαλύτερα εγλήματα για την ιστορία της ΑΕΚ ποιό ειναι αυτό.Καταστρέφεται το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.Ένα γήπεδο που έδινε μεγάλη ώθηση στην ΑΕΚ και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η ένωση έφτανε στην νίκη.Με την καταστροφή λοιπόν του ιστορικού γηπέδου της ένωσης ήρθε και μια μικρή καταστροφή στην ομάδα.


Η δυναμική του να έχει δικιά σου έδρα και το γήπεδο να ειναι γεμάτο απο οπαδούς που ζητοκραυγάζουν για την ομάδα ειναπ ολύ μεγάλη.Η ΑΕΚ απο εκείνη την χρονιά έχασε το μεγάλο της όπλο την έδρα.

Η οπαδοί της ένωσης εκείνη την εποχή δεν ειναι τόσο απογοητευμένοι μιας και ο πρόεδρος της τότε ομάδας έχει υποσχεθεί να ξανά χτιστεί το γήπεδο ανανεομένο.Ωστόσο το γήπεδο δεν ξανά χτίζεται ποτέ και η ομάδα καταλήγει στην αρχή στα Λίοσια που το γήπεδο των 4.000 θεατών ειναι απο μόνο του ντροπή για την ιστορία μιας μεγάλη ομάδας ενώ στην συνέχεια αφού κάνει μια-δύο μικρές στάσεις στην Ριζούπολη πηγαίνει στο αχανές ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ ειναι ίσως το χειρότερο γήπεδο που μπορεί να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα σε μια δύσκολη εποχή.Το ΟΑΚΑ δεν γεμίζει,δεν σου δίνει τη νεντύπωση της έδρας και ειναι και ακριβό.

Η χθεσινή ΑΕΚ ηταν η ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων μια ομάδα που έχει χάσει την δυναμική της,ο κόσμος της έχει απογοητευτεί και το πράγμα πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.Οι οπαδοί της ΑΕΚ σε κάθε ευκαιρία που τους δίνετε δείχνουν την απογήτευση του για την ομάδα.

Πριν απο μερικές εβδομάδες το Entosedras είχε δώσει μεγάλη έμφαση στο οτι ο Μίτσελ δεν έδωσε μόνο μια πρόκριση έσωσε και μια ομάδα.Ναι γιατί αυτή ηταν η αλήθεια μιας και το κύπελλο αυτήν την στιγμή ειναι πλέον ο μοναδικό στόχος για την ΑΕΚ και η μοναδική παρηγορία για τους οπαδούς της που βλέπουν την ομάδα τους να παραπαίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...