Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός,έβαλε το χεράκι του ο Καλόπουλος

Τελείωσε λοιπόν αλλο ένα ντέρμπυ αιωνίων με τον Ολυμπιακό να απομένουν πλέον τα τυπικά για να στεφθεί πρωταθλητής καθώς επικράτησε σήμερα με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και ειναι πλέον μπροστά με 10 βαθμούς.Αρνητικός πρωταγωνιστής ηταν ο Καλόπουλος που ακύρωσε καθαρό γκολ του Κατσουράνη στο 81'.


Ο Ολυμπιακός ξεκήνισε πολύ δυνατά το παιχνίδι και δίκαια νομίζω προηγήθηκε καθώς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.Το γκολ ηταν των ''ερυθρολεύκων'' ηταν εξαιρετικό μιας και φάνηκε επιτέλους μαι καλή δουλεία του Βαλβέρδε σε μια στημένη φάση.

Απο εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθώς ήξερε πως δεν θα τον πείραζε και η ισοπαλία.Έτισ δημιουργούσε κάποιες μικροευκαιρίες ενώ δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα.

Ωστόσο στο δεύτετο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά απείλησε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα.Έτσι στο 58' λεπτό έφτασε στο γκολ με το έξυπνο φάουλ του Λέτο που φυσικά ηταν και λάθος του Πάρντο.Έπειτα είδαμε πως οι ''πράσινοι'' πίεσαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα.Είχαν μάλιστα και δοκάρι στο με τον Σισέ.Και φτάνουμε στο 81' εκεί οπου ο Κατσουράνης απο κανονική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο ο διαιτητής Καλόπουλος δεν μέτρησε κακώς το γκολ.

Ο Ολυμπιακός μετά κράτησε την ισοροπία στο κέντρο και στο 90' ο Τζιμπούρ έκανε το 2-1 και έδωσε ουσιαστηκά το πρωτάθλημα.

Πραγματικά κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα ειναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια λάθοι των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...