Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ισοπαλία σαν ήττα και για του δύο

Αυτό το αποτέλεσμα δεν βολεύει κανέναν! Καβάλα και Πανσερραϊκός μετά από ένα πολύ κακό ματς έμειναν στο 0-0 και οι μεν “Αργοναύτες” έχασαν έδαφος για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, ενώ οι δε “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, 7 από τον Πανιώνιο.


Ο Πανσερραϊκός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή και στα πρώτα λεπτά έδειξε διάθεση να μεταφέρει την πίεση προς την περιοχή του Γκαλίνοβιτς. Πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο, όμως και... μισή ευκαιρία, οι Σερραίοι αρκέστηκαν να παρακολουθούν τις προσπάθειες των γηπεδούχων ελπίζοντας σε ένα λάθος που θα τους δώσει την ευκαιρία να βγάλουν αντεπίθεση. Κάτι, ωστόσο, που δεν συνέβη ποτέ...

Η Καβάλα από την άλλη πλευρά, είχε την κατοχή της μπάλας και αφού άντεξε αυτό το διάστημα που αναλύσαμε μόλις, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στο δικό τους “μισό”. Μόνο που το παιχνίδι των παικτών του Κάσπερτσακ ήταν μονοδιάστατο και εύκολα προβλέψιμο: Η μπάλα στον Αμπντούν! Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ξεκινούσε τις προσπάθειες του κυρίως από τα αριστερά και οι τελικές του ενέργειες ήταν απογοητευτικές. Μια-δυο φορές, μάλιστα, βγήκε επικίνδυνα από την πλευρά του αλλά οι σέντρες του δεν βρήκαν συμπαίκτη αλλά τον... απέναντι βοηθό!

Στο 34΄, βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μία φάση διαρκείας, όπου θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Παρέμεινε, όμως, το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο και μαζί και οι ελπίδες των “ερυθρόλευκων” για θετικό αποτέλεσμα.

Κι αν ο Πανσερραϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν... βλεπόταν και κινδύνεψε να χάσει το ματς. Αλλά και η Καβάλα ήταν αρκετά “φλύαρη” και δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι μόνο μία καλή στιγμή είχαν με φάουλ του Ντιέ στο 57΄.

Ο Βούκοτιτς από τον πάγκο έβλεπε την ομάδα του ανήμπορη να αντιδράσει και προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά ούτε αλλάζοντας τον “πλέι μέικερ” άλλαξε κάτι, αφού ο Σουμπίνιο δεν προσέφερε κάτι διαφορετικό από τον Λεοζίνιο. Και πάλι η Καβάλα ήταν αυτή που πίεσε και είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Νικουλάε.
Ο πρωταγωνιστής
Είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όλη η Καβάλα περίμενε από τον Αμπντούν κάτι, το γήπεδο “έγερνε” προς τα αριστερά, αλλά όποτε η μπάλα πήγε προς τα εκεί, ο Αλγερινός ήταν απογοητευτικός. Και όταν το “βαρόμετρο” σου δεν “υπάρχει” στο γήπεδο, μοιραία η εικόνα σου είναι τραγική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...