Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επέστρεψε ο Γιάκομπ

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου τέθηκε ο Βίκτορας Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη μέση και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, ο Καρίμ Σολτάνι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Οι Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Λουίς Μαχόπ. Η  επόμενη προπόνηση των «κυανόλευκων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στις 11:00.
Από εκεί και πέρα, σε επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού και έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος υπεβλήθη, την Τετάρτη από τους Ιατρούς, κ.κ. Κώστα Μανώλογλου και Μπάμπη Λαζαρίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, ο Γιώργος Κατσικάς. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους και την Πέμπτη θα λάβει εξιτήριο, προκειμένου να αναρρώσει στο σπίτι του.
Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της προπόνησης συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διευθετηθούν διάφορα θέματα. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά το πέρας της σημερινής (16/02) προπόνησης, στα Γραφεία της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών. Αντικείμενο, η διεξοδική συζήτηση όλων των ανοικτών θεμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος και κοινή συνισταμένη, η καλύτερη δυνατή συνέχεια σε όλους τους τομείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...