Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ξέσπασμα απο τον Χιμένεθ

Ξέσπασμα από Χιμένεθ!Ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν θέλησε να μιλήσει, αφού οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι έλειπαν. Την Τρίτη υπήρχε ρεπό και σήμερα μαζεύτηκε και πάλι όλη η ομάδα στα Σπάτα. Ο προπονητής της Ενωσης θέλησε να πει κάποια πράγματα στους παίκτες του για να τους ξεκαθαρίσει τι θέλει από αυτούς. Και αυτό διότι κάποιες συμπεριφορές δεν του αρέσουν τελευταία και αρκετοί κάνουν έτσι κακό στην ομάδα… Και τους εξήγησε τι εννοούσε.

«Από εδώ και πέρα όποιος έχει ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος θα φεύγει από την προπόνηση και δεν θα παίζει. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτά που έχουν γίνει. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φάγαμε τρία γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Θέλω να είστε πρώτα αμυντικοί και μετά οτιδήποτε άλλο. Πρώτα να μαρκάρετε σωστά, αυτή είναι η δουλειά σας. Να είναι σωστοί αμυντικοί και τα άλλα μετά» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Και εκεί έδειξε ότι δεν θέλει ποδοσφαιριστές που δεν είναι 100% έτοιμοι να παίξουν. Είτε επειδή προέρχονται από τραυματισμό, είτε για άλλο λόγο. Ενώ τα… γκάζια για την αμυντική λειτουργία αφορούν τα τρία γκολ με τον Παναθηναϊκό που προήλθαν από προσωπικά λάθη παικτών. Στο πρώτο γκολ ευθύνονται οι Μανωλάς – Μάκος, στο δεύτερο όλοι αυτοί που… κοιτούσαν τον Σισέ να κάνει κούρσα, ενώ στο τρίτο ο Μανωλάς με το αστείο τάκλιν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...