Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο προπονητής του Αρη στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του δεν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά παρόλα αυτά άξιζε κάτι καλύτερο.

 
Για το ματς: Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και δεν υπήρχε ευκαιρία σε όλο τον αγώνα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Εγιναν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η μοναδική ευκαιρία για μας είναι με τον Τσέζαρεκ. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν. Εϊχε ένα συμπτωματικό γκολ δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε παρόλο που υπήρχε μία ευκαιρία.

Για τον Μπομπαντίγια: Κουράστηκε και με ικανοποίησε για πρώτη φορά. Εϊναι πολυ καλός παίκτης όπως και οι υπόλοιποι. Καμία ομάδα δεν παίζει με δύο φορ. Άλλες ομάδες έχουν τρεις στο κέντρο. Αδικούμε τους παίκτες που είναι καταπληκτικοί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Παρόλο που είχε αποχή. Πως μπορείς όμως να βολέψεις παίκτες που έχουν τα ίδια στοιχεία.

Για το αν ο Αρης μπορεί να βγει Ευρώπη: Η υπόθεση πεντάδα ήταν δύσκολη. Μετά τις ήττες από Ξάνθη και Πανιώνιο. Μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία. Θα πρέπει να δόύμε τις θα κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι.

Για τον Σηφάκη:
Πάει καλύτερα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...