Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε: "Ματς τίτλου με Παναθηναϊκό"

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Αρη ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η νίκη ήταν πολύ σημαντική και χαρακτήρισε ματς τίτλου το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στον Φουστέρ, που όπως είπε... τα καταφέρνει στο τέλος!

 
Για το αν ήταν μισό πρωτάθλημα αυτή η νίκη: Το πιο σημαντικό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι το επόμενο παιχνίδι. Σημαντική νίκη κόντρα σε μία ομάδα που μας νικούσε τα τελευταία χρόνια σε αυτή την έδρα. Από αυτή την άποψη είναι πολύ σημαντικό βήμα.

Για το ματς: Όταν κερδίζεις τρεις βαθμούς είσαι πολύ πιο ευχαριστημένος. Εμείς προσπαθούμε να ακολουθούμε την ίδια γραμμή στα παιχνίδια. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι παρόλο που μας δυσκόλεψε αρκετά ο Άρης εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε. Σίγουρα έχουμε χάσει σημαντικά παιχνίδια όπως με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Σήμερα η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και τα καταφέρει και σε μία ομάδα όπως ο Άρης που τα τελευταία χρόνια πάντα μας δυσκόλευε.

Για το δεύτερο ημίχρονο: Δεν φοβηθήκαμε ξέραμε ότι είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είχε πολλές δυσκολίες. Είναι το πρώτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο που καταφέραμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο όχι όμως και στο δεύτερο που υπήρχαν πολλές διακοπές και διαμαρτυρίες. Στο δεύτερο ο Άρης δεν κατάφερε να μας κάνει πολλές ευκαιρίες και παρόλο που βγαίναμε στην περιοχή δεν καταφέραμε να τελειώσουμε φάσεις.

Για τα πέναλτι: Το βλέπουμε με τελείως διαφορετικό τρόπο. Εμείς που είμαστε Ολυμπιακοί είδαμε και κάποια πέναλτι. Εξαρτάται από το χρώμα της φανέλας που φοράς. Αν είσαι Ολυμπιακός ζητάς πέναλτι. Δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Η θέση που βρίσκομαι δεν μου δίνει οπτική και δεν έχω δει τις επαναλήψεις. Καθώς φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα το βλέπω υπέρ της ομάδας μου. Αν υπάρχει κάποια επικίνδυνη φάση θα πούμε ότι ήταν υπέρ μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι ποιος θέλει να παίξει και όχι οι διαμάχες.

Για τους τραυματίες: Ελπίζουμε να μην είναι κάτι υπερβολικό θα δούμε.

Για τον Φουστέρ: Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολύ πετυχημένα παιχνίδια. Στα τέσσερα τελευταία έχει κάνει τέσσερα σημαντικά γκολ. Καταφέρνει να κάνει καλά τη δουλειά του γιατί όλοι την κάνουν καλά. Ο Φουστέρ το καταφέρνει στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...