Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για μπράβους στο Βόλο!

Σκληρή καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρακλής, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ηρακλή, Λαυρέντης Αργυρόπουλος, από μπράβους του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ισχυρίζεται η κυανόλευκη ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα.

Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ‘λογικής’, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...