Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Σεβαστείτε την ΑΕΚ»

Το ξενύχτι των Γκερέιρο,Γιάχιτς και Μπέρνς μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αρη είναι φυσιολογικό να "χτύπησε" άσχημα σε όλους, ειδικά στους οπαδούς της Ενωσης και μετά τις συστάσεις ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε και στα δημόσια... "γκάζια". Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε στη σέντρα και τους τρεις και έστειλε μήνυμα προς όλους: "Σεβαστείτε την ΑΕΚ δεν είναι εικόνα αυτή. Οταν χάνουμε δεν πρέπει να βγαίνετε έξω, σας βλέπει ο κόσμος και προκαλούμε".

Ο Ισπανός αναφέρθηκε αρχικά στο περιστατικό: «Εμαθα τι έγινε μετά το παιχνίδι. Δεν είναι η καλύτερη εικόνα για την ομάδα μας. Εγω μετά το ματς, πήγα έφαγα και πήγα στο σπίτι μου. Δεν είχα όρεξη να βγω να διασκεδάσω… Εσείς είχατε; Δεν έχω πρόβλημα να βγαίνετε να διασκεδάζετΕ, αρκεί να έχουμε κερδίσει. Να μπορείτε να διασκεδάσετε και εσείς κανονικά. Τώρα χάσαμε και κάποιοι βγήκαν να ξενυχτήσουν»

Και συνέχισε: «Όταν χάνουμε δεν είναι σωστό αυτό. Πρέπει να σέβεστε την φανέλα, τον κόσμο και την ομάδα. Σας βλέπει ο κόσμος και δεν πρέπει να προκαλούμε. Αυτό είναι συμβουλής προς όλους, αλλά ειδικά για τους Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς που ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι».

Για να καλέσει άπαντες να σεβαστούν την ιστορία της ΑΕΚ: «Εγώ, μετά το ματς, πήγα για φαγητό κι έπειτα μαζεύτηκα στο σπίτι μου. Δεν είχα καμία όρεξη για διασκέδαση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εσείς είχατε διάθεση, ενώ η ομάδα είχε χάσει. Πρέπει να σέβεστε την ΑΕΚ, τη φανέλα που φοράτε και τους οπαδούς μας. Δεν πρέπει να προκαλείτε. Είστε ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας και το ξενύχτι επιτρέπεται στις μεγάλες χαρές, όχι στις ήττες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...