Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παίζει τελικά ο Μιραλάς

Και τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεση του τον Κέβιν Μιραλάς στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Η αρμόδια επιτροπή έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και πλέον ο Βέλγος άσος τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τους «κιτρίνους».
 Η νέα πληροφορία στην υπόθεση είναι πως υπήρξε παρέμβαση και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο.Δεκτή έγινε τελικά από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την τιμωρία δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Κέβιν Μιραλάς. Και πλέον η ποινή του Βέλγου επιθετικού μειώθηκε σε μία αγωνιστική, την οποία και έχει ήδη εκτίσει στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.

Μετά απόαυτή την εξέλιξη, τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Και τα χέρια του Βάσκου… λύνονται αφού ο Βέλγος συμπεριλαμβάνεται στα βασικά του πλάνα (όπως σχεδίαζε όλη την εβδομάδα) για το παιχνίδι με τους «κιτρίνους».

Τι έγινε το πρωί

Το πρωί του Σαββάτου (10:00) εκδικάστηκε η υπόθεση της τιμωρίας του Κέβιν Μιραλάς, ενώπιον της επιτροπής. Ο Ολυμπιακός. Μέσω των νομικών σύμβουλων του, Γιάννη Βούλτση και Θόδωρο Γιαννίκο, υποστήριξε πως η φράση βίαιη απώθηση που γράφει ο διαιτητής Μάνταλος στον αγώνα είναι «ανάρμοστη συμπεριφορά» άρα πρέπει να τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής.

Παράλληλα, πως ο διαιτητής του αγώνα έγραψε αυστηρά το περιστατικό, ενώ επικαλέστηκαν αποφάσεις για τους Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Πιέρ Ισά (ΟΦΗ) και Κριστιάν Καρεμπέ (Ολυμπιακό) στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής.

Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων αποσύρθηκαν περίπου στις 10:30 για να προβάλουν το βίντεο με την επίμαχη φάση, να αναζητήσουν στο αρχείο τις φάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεώρησαν πως υπάρχει δεδικασμένο και στη συνέχεια να βγάλουν την απόφασή τους.

Οι νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές το Σάββατο, είναι πως υπήρξε παρέμβαση και του αθλητικού εισαγγελέα που ζητούσε ό,τι και ο Ολυμπιακός, να μην ισχύσει δηλαδή η τιμωρία του Βέλγου άσου και για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Άρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...