Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Βαλβέρδε "έκοψε" τον Φέτφα!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις. Ο Ερνέστο Βαλβλερδε που είχε ανοίξει από χθες τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, είχε αφήσει μόνο το θέμα ποιος από τους Ζαϊρί, Φετφατζίδη και Ρόμενταλ θα μείνει εκτός κι αποφάσισε να... «κόψει» τον Έλληνα διεθνή!


Ο Ισπανός τεχνικός δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Ξέρει πολύ καλά το πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση και φυσικά τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού. Ο Βαλβέρδε θέλει να χτυπήσει από τα πλάγια, από εκεί δηλαδή που πονάνε οι «πράσινοι».

Στην αποστολή, λοιπόν, δεν μπορούσε να πάρει μαζί του τρία χαφ που παίζουν περίπου στην ίδια θέση και αποφάσισε να κόψει τον πιο... άπειρο! Ο Βαλβέρδε που είχε ρίξει στην μάχη του ΟΑΚΑ τον Φετφατζίδη, χωρίς να έχει καλή παρουσία, θεώρησε ότι σ’ αυτά τα ματς μιλάει η εμπειρία γι αυτό και πήρε μαζί του τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ. Αμφότεροι είναι γρήγοροι και απρόβλεπτοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στα της ενδεκάδας τα πράγματα είναι απλά! Ο Βάσκος θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που χρησιμοποίηση κόντρα στον Αρη. Η μόνη διαφορά είναι ότι τη θέση του Μανιάτη θα πάρει ο Τοροσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...