Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο δρόμος για το final4 περνάει απο την Σιένα

Ιn... Theo we trust!
Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του χθές ο Ολυμπιακός έμαθε πως ο αντίπαλος του στα προημιτελικά της euroleague θα ειναι η Σιένα.Οι Ιταλοί κάνοντας το 3/3 στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου τους στο top16 κατάφεραν και πήραν μια παληκαρίσια πρόκριση και σίγουρα ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει.


Οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει φέτος πως στην καλή τους μέρα μπορούν να νικήσουν τους πάντες ωστόσο στην κακή τους μπορούν να γκρεμίσουν τα πάντα.

Έχει χάσει δύναμη η Σιένα αλλα....
Η Σιένα μπορεί να μην εχει πια στο δυναμικό της τους Τερέλ ΜακΙντάιρ και Ρομέιν Σάτο αλλα έχει΄ακόμα αρκετούς ποιοτικούς και μεγάλους παίκτες.Η μεγάλη μορφή φέτος στην Σιένα ειναι ο Μπο ΜακΚάλεμπ ο οποιος ωστόσο ειναι εξαιρετικά αμφίβολος για τους αγώνες με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ηγέτης Νίκος Ζήσης
Ο Μπο ΜακΚάλεμπ μπορεί να λείπε ωστόσο ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει ανακαλύψει ενα πολύ δυνατό χαρτί στην φαρέτρα του.Τον Έλληνα Νίκο Ζήση ο οποίος σκοράρει,μοιράζει κάνει αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο και φυσικά δικαιώνει τον προπονητή του που τον εμπιστεύεται.

Η σοβαρότητα το κλειδί
Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως αμα δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και διάρκεια στην καλή απόδοση του μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Οταν η Σιένα πήγε στο final4.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...