Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο κίνδυνος.....


Ο George-yellow γράφει στο blog του στο Entosedras σχολιάζει τα θέματα της ΑΕΚ ενώ εκφράσει τον φόβο για την ομάδα.... 

Ξημερώνει αλλο ένα Σαββατοκύριακο αύριο και η ομάδα μας προετοιμάζεται (άντε να δούμε) για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη.Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αλλο αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε αλλιώς μπαίνουμε για τα καλά σε περιπέτειες.

Άδικο είχα εγώ που πριν κάτι εβδομάδες φώναζα πως θα κινδηνέψουμε ακόμα και για τα Play-off αμα συνεχίσουμε έτσι.Βλέποντας κάποιος την σημερινή αθλητική επικαιρότητα θα έχει προσέξει οτι όλοι λε΄νε για νέα αρχή και τα λοιπά ωστόσο εγώ περιμένω να δώ πράξεις μέσα στο γήπεδο.Έχουμε καταλήξει φέτος να κάνει ο κάθε τυχαίος πάρτι στο ΟΑΚΑ και πως να μην κάνει αφού μπάλα δεν παίζουμε.

Έχω και εγώ ο καημένος καιρό να πιάσω το πληκτρολόγιο και να πώ ''Τι ΑΕΚΑΡΑ ηταν αυτή σήμερα'' για να γράψω για την σημερινή πολύ καλή εμφάνιση.

Άντε να δούμε λοιπόν τι θα κάνουμε και με τον Εργοτέλη να φτιάξει και λίγο η ψυχολογία για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Ποτέ δεν θα τιμωρηθεί....
Περίμενα με αγωνιά για να γελάσω να δώ τι θα γίνει σήμερα με τις αγωγές,μομφές και τα λοιπά και τελικά τίποτα δεν έγινε.Πότε θα γίνει θέλω να μάθω.....Κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...