Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Green... alert στο ΟΑΚΑ

Πραγματικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Τριφυλλιού ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών το οποίο θα διεξαχθεί στις 7.30μ.μ. (Novasports 2) στο ΟΑΚΑ.

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο... Ολυμπιακό Στάδιο με τους διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ να περιμένουν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχει γίνει από τις αρχές της εβδομάδες ώστε να μετατραπεί η αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο κατά των αρμόδιων αρχών για τα κακώς κείμενα στο "Καραϊσκάκης".

Οι εκτιμήσεις των πράσινων κάνουν λόγο για περισσότερους από 45.000 φίλους του "τριφυλλιού" στις εξέδρες του σταδίου και φυσικά σε αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχει γενική είσοδος μόλις 10 ευρώ.

Εν τω μεταξύ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να υπάρξουν δεκάδες πανό. Ένα σίγουρα υπέρ του Τζιμπρίλ Σισέ και της παραμονής του στο Τριφύλλι καθώς ο κόσμος των πράσινων θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να πείσει τον Γάλλο άσο να μην φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ενδέχεται να υπάρχουν πάρα πολλά πανό κατά της πολιτείας, της Σούπερ Λιγκ, της ΚΕΔ, της ΕΠΟ, αλλά και πανό με στόχο τον "αιώνιο αντίπαλο" Ολυμπιακό και τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου αλλά και την μή επιβολής αυστηρής ποινής (1 αγωνιστική) που επιβλήθηκε στους "ερυθρόλευκους".

Αρκετές αλλαγές από Φερέιρα

Επειδή όμως πέρα από την θέληση του κόσμου για ειρηνικό συλλαλητήριο υπάρχει και παιχνίδι, θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρκετούς "πονοκεφάλους" ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια έξι "πονοκεφάλους", αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λουκά Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται τα ονόματα των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και Λουίς  Γκαρθία.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στις τελευταίες προπονήσεις, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Γκοβού, Σεϊταρίδης και Σιμάο, μία μία πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Τζόρβα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Γκοβού και Σισέ.

Πηγή:(http://www.sport24.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...