Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στο πόδι η Δράμα,σπουδαίες μάχες στην Α2

Μιας και δεν έχει Α1 αυτο το Σαββατοκύριακο λέω να ασχοληθώ λίγο με την Α2 του μπάσκετ της χώρας μάς.Όποιος παρακολουθεί συστηματικά αυτήν την κατηγορία θα έχει προσέξει πως υπάρχουν μεγάλες μάχες,παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον και νέα ταλέντα.


Τα βλέμματα για την 17η αγωνιστική στρέφονται στην Δράμα εκεί οπου ο τοπικός ΚΑΟΔ (1ος) υποδέχεται το τρίτο Λαύριο.Ο ΚΑΟΔ εντυπωσιάζει φέτος καθώς έχει στρογγυλοκαθήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά τριών βαθμών απο τον 2ο και τεσσάρων απο τον 3ο.Ο ΚΑΟΔ φέτος στην έδρα του ειναι αήττητος και δεν νομίζω το Λαύριο να μπορεί να του κάνει την ζημιά.

Δύο ομάδες που κάποτε αλώνιζαν στα μεγάλα σαλόνια ειναι πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση.Ο λόγος για την Ολυμπιάδα Πατρών και το Νήαρ Ηστ.Η Νήαρ Ηστ ειναι ουραγός και θέλει οπωσδήποτε την νίκη στην Πάτρα.Απο την άλλη η τοπική Ολυμπιάδα με νίκη κάνει μεγάλο άλμα για την παραμονή.

Τέλος ο 11ος Πιερικός/Αρχέλαος υποδέχεται τον αδύναμο εκτός έδρας 13ο Κόροιβο Αμαλιάδας με φόντο την παραμονή, το 14ο Παγκράτι φιλοξενεί τον 7ο Ερμή Λαγκαδά, ο προτελευταίος Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον 9ο Αμύντα.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:15:00 Απόλλων Πάτρας-Νήαρ Ηστ
17:00 ΑΓΟΡ-Ολυμπιάδα Πάτρας
17:30 Αρκαδικός-Πανελευσινιακός
17:30 Αμύντας-Ίκαροι Σερρών
17:30 Πανερυθραϊκός-ΑΕΚ Άργους
17:30 ΚΑΟΔ-Λαύριο
17:30 Παγκράτι-Ερμής Λαγκαδά
18:00 Πιερικός/Αρχέλαος-Κόροιβος Αμαλιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...