Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 3-1

Παρότι ο Πανσερραϊκός βρέθηκε μόλις στο 3′ μπροστά στο σκορ ο Άρης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, απάντησε γρήγορα με τον Μπομπαντίγια, για να έρθουν οι Καστίγιο και Νέτο να διαμορφώσουν το 3-1.Οι κίτρινοι του Σάκη Τσιώλη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση, με τον Πανσερραϊκό στη μοναδική του ευκαιρία στο 3′ να προηγείται στο σκορ και απο εκεί έπειτα να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι…

ΑΝΑΛΥΣΗ 1ο ΗΜΙΧΡΌΝΟΥ

3′ ΓΚΟΛ (0-1) Ο Πανσερραϊκός ανοίγει το σκορ με πλασέ του Πάρκερ, ύστερα από ολιγωρία της άμυνας του Άρη και ωραία προσωπική ενέργεια του Νοτιοαφρικανού.

6′ Πολύ καλή στιγμή για τον Άρη με τον Καστίγιο, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Κόκε πλάσαρε όμως άουτ, έχοντας και την επιλογή να δώσει στον αφύλαχτο Καζναφέρη, αλλά δεν το έκανε…

11′ Ο Νέτο δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή δεν ανησυχεί ο Φερνάντεζ.

15 ΓΚΟΛ (1-1) Ο Άρης απαντάει γρήγορα στο γκολ του Πανσερραϊκό. Ο Μπομπαντίγια μπήκε διαγώνια στην περιοχή του Φερνάντεζ και με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

17′ Σουτ του Νταλέ από θέση πλάγια δεξιά, στην αγκαλιά του Χουάνμα η μπάλα.

21′ Καλή στιγμή για τον Άρη. Στο φάουλ του Νέτο από πλάγια δεξιά ο Κόκε κάνει την προβολή ο Φερνάντεζ όμως σε ετοιμότητα διώχνει με τις γροθιές.

24′ Δυνατό σουτ του Σουμπίνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει σταθερά ο Χουάνμα.

-Αλλαγή ζητάει ο σκόρερ του Άρη Ραούλ Μπομπαντίγια, δείχνοντας να πονάει…

26′ ΑΛΛΑΓΗ για τον Άρη: Ο Πορτίγια στην θέση του Μπομπαντίγια.

28′ Ο Τόχα κάνει ένα δυνατό σουτ ο Φερνάντεζ δεν μπλοκάρει ο Νέτο έρχεται από πίσω, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφ σαιντ.

31′ Σέντρα του Μίσελ από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Καστίγιο αυτός σουτάρει από πλεονεκτική θέση, με το κακό του δεξί πόδι, η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.

35′ Μεγάλη φάση για τον Άρη. Ο Καστίγιο «σπάει» τη μπάλα στον Κόκε, αυτός σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ.

38′ ΓΚΟΟΟΛ (2-1) Ο Άρης κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Ο Πορτίγια με ωραία κάθετη μπαλιά βγάζει τον Κόκε απέναντι από τον Φερνάντεζ, αυτός «σπάει» στον αφύλαχτο Καστίγιο και αυτός απλά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!

-Κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο

42′ ΓΚΟΟΟΛ (3-1) Ο Άρης βάζει γερά τις βάσεις για τη νίκη. Ύστερα από ατομική ενέργεια του Νέτο, ο οποίος πίεσε και έκλεψε στο κέντρο, πέρασε τον Ντιόγο και πλάσαρε εύστοχα τον Φερνάντεζ.

45′ Αδύναμο πλασέ του Κόκε μέσα από την περιοχή του Φερνάντεζ, η μπάλα στην αγκαλιά του Πορτογάλου τερματοφύλακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...