Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μπάλα παίζουμε... ή πόλο;


Πριν από λίγες εβδομάδες, κάποιοι Βραζιλιάνοι οπαδοί πήραν… το μπανάκι τους στις πλημμυρισμένες από μια νεροποντή κερκίδες του σταδίου Μορουμπί στο Σάο Πάουλο!!!

Ε, τώρα, ήταν σειρά… των παικτών να κάνουν κάτι ανάλογο! Σε άλλο τόπο, βέβαια (στο Εστάδιο Ζαΐρ Μπιτενκούρ συγκεκριμένα), και ίσως με λίγο πιο… βλαβερά αποτελέσματα! Εξηγούμαστε.

Για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος του Ρίο, η Ιταπερούνα αντιμετώπιζε την Απεριμπένσε. Ο διαιτητής λοιπόν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε… αληθινή πισίνα (φωτό)!!!

Λέτε να… μπέρδεψε τα αθλήματα, και να νόμιζε ότι επρόκειτο για αγώνα… γουώτερ πόλο; Ποιος ξέρει! Η ουσία είναι ότι το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε, με τη γηπεδούχο Ιταπερούνα να κερδίζει με σκορ 1-0.

Υπήρξε όμως… «3ο ημίχρονο» μετά τη λήξη του αγώνα, αφού οι ηττημένοι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν έντονα!!! Μάλιστα, ο πρόεδρός τους δήλωσε ότι οι παίκτες μετά το παιχνίδι χρειάστηκε να… αποστειρωθούν, καθώς το νερό που βρέθηκε στο γήπεδο είχε αναμειχθεί με βρομιές από τον δρόμο και απόβλητα από τις γύρω αποχετεύσεις…

Μπλιαξ!!! Δε γνωρίζουμε πάντως αν το παιχνίδι… επαναλήφθηκε, μετά από αυτές τις καταγγελίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...