Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΤΥΧΙΑ


 Επιμέλεια:George-yellow
Ο George-yellow μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ πιστεύει πως ολα ειναι ανοιχτά ενώ ζητάει απο τον Χιμένεθ να βοηθήσει την ομάδα.

Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας η οποιά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη που θα τις έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.Χωρίς να παίξει καμιά ιδιαίτερη μπάλα νομίζω πως η ΑΕΚ σήμερα δικαιούνταν την νίκη,ηταν καλύτερη και παρά την φλυαρία της είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να ελπίζει πως μπορεί να φύγει ακόμα και με την νίκη.Ωστόσο ούτε αυτό; κατάφερε να βάλει κάποιο γκολ και με την εικόνα των δύο ομάδων δίκαια υπήρχε το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκήνισε καλύτερα μας απείλησε και μάλιστα στο 51ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς.Στην συνέχεια ομως είμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ.

Στο 75ο λεπτό τα αίματα άναψαν οταν αποβλήθηκαν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ (κακώς διαμαρτύρονται) και εμείς αποκτήσαμε σαφέστατα τον έλεγχο του αγώνα.

Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και ειδικά το δοκάρι του Ντιόπ στο 81ο λεπτό ωστόσο δυστηχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Έτσι λοιπόν πηγαίνουμε στην τρομοκρατιά της Τούμπας γιατί περι τρομοκρατίας πρόκειται και θα κυνηγήσουμε αν βάλουμε 1 γκολ και να φάμε μόνο 1.Νομίζω πως μπορούμε να προκριθούμε γιατί έχουμε αποδείξει πως εκτός έδρας φέτος πέρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Απο εκεί και πέρα κάτι πρέπει να γίνει για να νικάμε μέσα στην έδρα μας και να μπορούμε να κάνουμε ππαιχνίδι.Χιμένεθ βοήθα την ομάδα...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...