Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Δεν λέει οχι στην ΑΕΚ ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με δηλώσεις του στην «Εξέδρα», αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στο «ΟΑΚΑ» στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όσο και στο ενδιαφέρον της Ένωσης για την απόκτηση του.

Για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ: «Είμαι εδώ, γυμνάζομαι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και πήγα να το δω»

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αν έχει συζητήσει κάτι: «Όχι. Παλιότερα υπήρχε σοβαρότατο ενδιαφέρον. Ούτε χθες μίλησα με κάποιον από την ΑΕΚ. Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμασταν από τον Πανθηναϊκό και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε. Αυτό είναι όλο».

Για το αν θα αποδεχόταν προσφορά της Ένωσης: «Αν συμφωνούσαμε σε μία σειρά πραγμάτων, ασφαλώς. Δεν κλείνω καμία πόρτα στην ΑΕΚ που κάθε χρόνο έχει στόχο δύο τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»

Για το τι έχει συμβεί με τη Μαρίτιμο: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κόντρα. Δεν ήθελαν να μου δώσουν άδεια να έρθω στην Ελλάδα να κάνω επέμβαση στο πόδι μου και πλέον είμαι μόνιμα εδώ. Δεν γυρίζω Πορτογαλία. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, πάντως τον Ιούνιο λήγει ο δανεισμός μου και παράλληλα αποδεσμεύομαι από τον Παναθηναϊκό»
Για το αν προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό: «Έκανα λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο χρόνο. Δεν ξέρω. Θα δούμε ποιες είναι οι προτάσεις και θα αποφασίσω. Θα είμαι ελεύθερος και αυτό είναι σημαντικό. Θα είναι μία σημαντική απόφαση στην καριέρα μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...