Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μόνο νίκη με Ολυμπιακό


Στην άκρη αφήνει προς το παρόν ο ΠΑΟΚ, τον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στους «ερυθρολεύκους», θα υποδεχτούν την ΑΕΚ στην Τούμπα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Ο Μάκης Χάβος είδε τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματά του να μειώνονται και θα έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ποδοσφαιριστές που έλειψαν από τα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ. Οι Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς αναμένεται να επιστρέψουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Φωτάκης.
Ο Χάβος προτίθεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση και προβληματίζεται για το αν θα ξεκινήσει τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, τοποθετώντας τον Σαλπιγγίδη στα άκρα ή αν θα αφήσει τον Βόσνιο στον πάγκο, έχοντας ως μοναδική επιθετική αιχμή τον βραχύσωμο επιθετικό. Ο Βιεϊρίνια φαίνεται να μην προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.
Ο Χάβος μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τόνισε: «Ξέρετε καλά ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από το ματς με τον Εργοτέλη. Μη σκέφτεστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σημαίνει πολλά για εμάς το παιχνίδι αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...