Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δώνης: "Καθοριστικό παιχνίδι"!

Καθοριστικό στην προσπάθεια της ομάδας του να φύγει από τη θέση στην οποία βρίσκεται στην βαθμολογία, χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, ο Γιώργος Δώνης.


Ο Έλληνας τεχνικός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε ότι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που δείχνει το τελευταίο διάστημα καλή οργάνωση.

Παρόλα αυτά ανέφερε ότι πρέπει η ομάδα του να βρει τον τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι και να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε:

« Είναι σημαντικό ότι έχουμε βρει καλό ρυθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έρχεται ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο μας δίνεται η ευκαιρία σε μεγάλο βαθμό για να φύγουμε από αυτή τη θέση που είμαστε τώρα στη βαθμολογία.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δείχνει τα τελευταίο διάστημα πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της και παλεύει για την ύπαρξή της. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος και να είναι αυτός, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και για τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...