Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αμπάρης: «Έχουμε ελπίδες»

Ο τερματοφύλακας της Λάρισας Γιώργος Αμπάρης μίλησε στον Sentra 103,3 για την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη δική του παρουσία στην εστία των «βυσσινί». «Δεν μπορούμε να πούμε μόνο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Ημασταν κι εμείς πολύ καλοί», τόνισε και εξήγησε πως πρέπει «να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να φύγουμε από αυτή την κατάσταση».

«Η ουσία για μένα είναι να συμβάλλουμε στη νίκη της ομάδας, όποτε χρειαστεί. Δεν έχει σημασία αν λείπεις καιρό, γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ομάδα όποτε σου ζητηθεί πρέπει να παίξεις», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εμείς ξέραμε ότι ο ΠΑΟ θα προσπαθήσει να μας απειλήσει. Η τακτική μας ήταν να κρατήσουμε την άμυνα και να μη δεχτούμε γκολ και μετά να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Κι αυτό το καταφέραμε».

«Επειδή υπηρετούμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να φύγουμε από αυτή την κατάσταση», συνέχισε, αναφερόμενος στη βαθμολογική θέση της Λάρισας και εξακολούθησε:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση η οποία έχει βρεθεί η ομάδα, αλλά έχουμε ελπίδα έστω και μαθηματικά να τη γυρίσουμε. Πρέπει να δείχνουμε πως αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα, να πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω όλο και κάποιον μπορούμε να βάλουμε από κάτω στη βαθμολογία. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι».

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Αμπάρης: «Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα να δικάσουμε... Οι ομάδες όπως τις βλέπω κάθε χρόνο παρουσιάζονται πιο ανταγωνιστικές. Δεν υπάρχουν πια μεγάλες διαφορές και το πρωτάθλημα γίνεται πιο ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...