Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αυτη ηταν ΑΕΚ...

«Πάπα Μπούμπα οε οε οε»
 
Ο George-yellow γράφει στο προσωπικό του blog στο Entosedras και αναλύει την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ ενώ αποθεώνει τον νίκο Γεωργέα.
Επιμέλεια:George-yellow
Παίζοντας καθ' ολη την διάρκεια του αγώνα φανταστικό θα έλεγα ποδόσφαιρο η ΑΕΚ συνέντριψε τον ΠΑΟΚ τον οποίο και έβαλε σε περιπέτειες για τα play-off.Πραγματικά σήμερα απόλαυσα την ομάδα μου και είπα μετά απο αρκετό καιρό ''έτσι ρε ΑΕΚΑΡΑ''.Γιατί αυτή ηταν ΑΕΚΑΡΑ.

Απο την αρχή του αγώνα είμασταν εξαιρετικοί,δείξαμε στον ΠΑΟΚ ποιος ειναι το αφεντικό και ολα αυτά σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ του Ντιόπ που μας έλυσε τα πόδια έδωσαν εξ' αρχής το προβάδισμα στην ομάδα μας για την νίκη.

Στην συνέχεια θα μπορούσαμε απο το 20' να έχουμε καθαρίσει το μάτς ωστόσο δεν το κάναμε και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγεί μπροστά.Είχε ενα καλό πεντάλεπτο αλλα ως εκεί.Το γκολ του Σκόκο στο 35' έκοψε ορισιτκά τα πόδια των Παοκτζήδων.

Στην συνέχεια περίμενα πως θα πέφταμε αλλα οι παίκτες μας είχαν πολύ όρεξη και δημιούργησαν και αλλες ευκαιρίες.Και έτσι στο 55' ο Σκόκο χόρεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ και με υπέροχο τρόπο έγραψε το 3-0 δίνωντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη μας.

Απο εκεί και πέρα μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ηταν η ΑΕΚ.Και στο 80' ο Δέλλας με καρφωτή κεφαλιά κάρφωσε τον Κρέσιτς και κάπως έτσι η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπον πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο δεύτερο γύρο και μάλσιτα σε ενα πολύ κρίσιμο σημείο.Νομίζω πως τώρα με νίκη την αλλη εβδομάδα κόντρα στην Καβάλα τελειώνουμε την υπόθεση της είσοδος μας στην πεντάδα.

Και τώρα λοιπόν ακολουθούν οι συστάσεις μου και οι απορίες μου:
1:Παοκτζήδες τώρα τι θα πείτε,ποιος έφταιγε.
2:Μακάρι ο Σκόκο να παίζει έτσι στα 20 τουλάχιστον απο τα 30 μάτς της σεζόν.
3:Μην επαναπαυόμαστε
4:Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Γεωργέα που και σήμερα ηταν ψυχάρα και μάγκας.Μπράβο........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...