Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αμφίβολος ο Βιεϊρίνια

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει την συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μάκης Χάβος θα διαπιστώσει την Παρασκευή το αν είναι σε θέση ο παίκτης να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την συμμετοχή του παίκτη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν δεν είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί. Άλλωστε, ο στόχος του Βιεϊρίνια είναι να δώσει κανονικά το «παρών» στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο με αντίπαλο την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Τσιρίλο και Γκαρσία, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους «ερυθρολεύκους».
Επίσης, όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας την Πέμπτη, ενώ ο Σταφυλλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Φιλομένο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...