Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

“Εμφανές, προσπάθησαν να μας κλέψουν”

«Στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ήταν εμφανές πως προσπάθησαν να μας κλέψουν. Ήθελαν να χάσουμε, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για την πρώτη αναμέτρησης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ».

 
Και συνέχισε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τις δύο αποβολές. Δεν είναι καθόλου σωστό να παίζει σε αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ένας διαιτητής, ο οποίος, όπως ακούγεται και έχει γραφτεί σε εφημερίδες, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" :


-Είσαι ικανοποιημένος, λοιπόν, για το γεγονός ότι δε σας έκλεψαν τελικά;

"Είμαι δυσαρεστημένος, γιατί επιχείρησαν να μας κλέψουν, αλλά είμαι και ικανοποιημένος, χαρούμενος για την ισοπαλία που πήραμε. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μην ξεχνάτε, πως μετά την αποβολή του Λίνο και του Ίβιτς, μείναμε με εννέα παίκτες και αυτό το γεγονός δε μας βοήθησε να παίξουμε όπως έπρεπε και όπως θέλαμε. Κατά συνέπεια, δεν είμαι χαρούμενος για την απόδοση που είχαμε, η οποία όμως οφείλεται στο γεγονός, ότι μείναμε με εννέα παίκτες. Έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτούς και θα το αποδείξουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τούμπα, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου".

-Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό;

"Ναι, το πιστεύω, για αυτόν το λόγο που ανέφερα. Θα παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση".

-Ποια είναι η άποψή σου για τις αποβολές του Λίνο και του Ίβιτς;

"Η αποβολή του Λίνο δεν ήταν 100% άδικη και το αναφέρω διότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ήταν οριακή. Αν ήταν καλός ο διαιτητής, θα γνώριζε πως ο παίκτης, εάν κάνει ένα τέτοιο τάκλιν, δεν πρέπει να δεχτεί την κίτρινη κάρτα. Ανάλογη ήταν αυτή η φάση με τη εκείνη του Ελ Ζαρ στην Τούμπα, στον αγώνα με την Καβάλα, όταν μπήκε στην περιοχή και του πήρε το πόδι ο Γκαλίνοβιτς. Για τον Ίβιτς είμαι απόλυτος και σας λέω πως η αποβολή του ήταν 100% άδικη από το διαιτητή. Ο παίκτης της ΑΕΚ τον βρήκε καθαρά και τον ανέτρεψε στο κέντρο. Δεν ξέρω αν η αποβολή είναι για εξύβριση, το θεωρώ όμως πολύ δύσκολο, γιατί ο διαιτητής βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από τον Ίβιτς και ήταν πολύ δύσκολο ακόμη και να ακούσει τι γινόταν".

Ερωτηθείς για το πώς θα πρέπει να βοηθήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ την ομάδα στον επαναληπτικό, καθώς και για την περιβόητη δήλωση του Μπρούνο Τσιρίλο, "να κάνουμε τον επαναληπτικό μπ...λο", ο έμπειρος μέσος απάντησε:

"Συμφωνώ με όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στη δήλωσή του. Είναι πολύ καθοριστικό το παιχνίδι που θα δώσουμε, όπως και τα υπόλοιπα που μας περιμένουν στο πρωτάθλημα. Ειδικά όμως σε αυτό το ματς του Κυπέλλου, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη, να σκοράρουμε και να προκριθούμε. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι οπαδοί μας. Και πιστεύω ότι δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον τρόπο υποστήριξης από τον κόσμο. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς, πώς πρέπει να ενισχύουν την ομάδα και τι πρέπει να κάνουν για να μας συμπαρασταθούν. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένουν σημαντικοί αγώνες, καθώς ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ".

Ο Γκαρσία αναφέρθηκε και στην επιθετική "δυστοκία" του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, λέγοντας:
"Το να σκοράρεις στο ποδόσφαιρο είναι τα πάντα. Πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μία ομάδα. Όλοι οι επιθετικοί της ομάδας θέλουν να σκοράρουν και γι' αυτό δε χρειάζεται να πω περισσότερα. Ξέρω ότι θέλουν να σκοράρουν σαν τρελοί. Και γι' αυτόν το λόγο πρέπει να τους υποστηρίζουμε και όλοι μαζί να τους στηρίζουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Να στηρίξουμε τον Σαλπιγγίδη και τον Μουσλίμοβιτς, γιατί χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. Και οι δύο θέλουν να πετύχουν γκολ και ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί τους, για το καλό της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...