Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οι διάδοχοι του Νικοπολίδη

Μετά από έξι χρόνια κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ, ήρθε η ώρα της αντικατάστασης του Αντώνη Νικοπολίδη, στο πρόσωπο του οποίου είχε βρεθεί η σιγουριά και… ξεγνοιασιά στο Λιμάνι.


Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει προτίμηση στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και έχει πολλάκις δηλώσει ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι Έλληνες τερματοφύλακες.

Όσο αφορά το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει πλέον κάποιος άλλος Έλληνας, όμως ο βασικός τερματοφύλακας της Πειραιώτικης ομάδας, ο Ισπανός Ούγκο Πάρντο μπορεί να χριστεί άξιος διάδοχος του Νικοπολίδη. Ο ίδιος τουλάχιστον το πιστεύει και θεωρεί ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μακράν ο καλύτερος πορτιέρο, ενώ θεωρεί ότι έχει την ευχέρεια να παίζει και έξω από τα δοκάρια και να συμμετέχει με την υπόλοιπη ομάδα, αφού είναι αρκετά καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Φυσικά παραδέχεται την αξία του Μιχάλη Σηφάκη, ενώ αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί και για τον Κρέσιτς του ΠΑΟΚ, ακόμη και αν στην Τούμπα εξακολουθούν να τον βάζουν πίσω από τον Χαλκιά.

Σχετικά με τον Οτσόα, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», φυσικά και τον έχει ακουστά τον Μεξικανό γκολκίπερ, όμως δεν τον γνωρίζει για να μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη.

Οι άλλες λύσεις που ακούγονται για τον Ολυμπιακό είναι ο Ντεγκρά του Αστέρα Τρ. ο οποίος φερόταν σαν «κλεισμένη» περίπτωση, που όμως τελευταία δείχνει να απομακρύνεται η περίπτωσή του. Τελευταία έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα στου Ρέντη το όνομα του 26χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, του Ελβετοβόσνιου Γιακούποβιτς, τον οποίο έχουν ζητήσει από τον Νικοπολίδη να τον «προσέξει» και να μεταφέρει στην διοίκηση την άποψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...