Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συμφώνησε με τον Τσιώλη ο Άρης


Το πολυπόθητο "ναι" από τα χείλη του Σάκη Τσιώλη, άκουσαν τελικά πριν από λίγη ώρα οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, ως προς το να αναλάβει την ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν από το τέλος της σεζόν, λόγω και της σχετικής υπόσχεσης που είχε δώσει στους φιλάθλους της προηγούμενης ομάδας του, δέχτηκε τελικά να αναλάβει άμεσα τον Άρη και να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο...

O Καρδιτσιώτης τεχνικός λοιπόν, συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του Άρη και παρόλο που όλα έδειχναν, πως θα αρνούνταν να αναλάβει τώρα την ομάδα (το πρωί σε δηλώσεις του έλεγε πως δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο του Άρη άμεσα), έγινε τελικά η έκπληξη και ο Τσιώλης είναι από σήμερα ουσιαστικά, ο νέος προπονητής των κίτρινων της Θεσσαλονίκης και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Το μόνο που απομένει βέβαια είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου, από τον Σάκη Τσιώλη, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως ο Τσιώλης την 29η αγωνιστική, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο Κλεάνθης Βικελίδης και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η συνάντησή του με τον Μπέο...Ευτυχείτε!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...