Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αντίο το καλοκαίρι, «γέφυρες» με κόσμο

Ο Ζαγοράκης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την προεδρία το προσεχές καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Και αν δεν αναμένεται να υποβάλλει μέσα στις επόμενες μέρες την παραίτησή του μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της ντροπής με την ΑΕΚ, θα το κάνει το προσεχές καλοκαίρι.

Το μέλλον του Δικεφάλου είναι πλέον θολό καθώς οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες θα είναι ραγδαίες και δε φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει διάδοχος κατάσταση. Ούτε Έλληνες επιχειρηματίες, ούτε ο Βρύζας όπως φημολογείται και φυσικά όχι Άραβες…

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πάντως, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες δύο μέρες και είναι χαρακτηριστικό πως δεν έδωσε το παρών ούτε στις προπονήσεις της Σουρωτής αλλά ούτε και στα γραφεία της Τούμπας.

Τα σοβαρότερα, πάντως, προβλήματα, πέραν του αγωνιστικού είναι αυτό με τα επεισόδια και τις σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους αλλά και το οικονομικό που επηρεάζεται άμεσα από τα επεισόδια και την αναμενόμενη τιμωρία.

Όσον αφορά το πρώτο, γίνεται μια προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ να συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανωμένων προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα που υπάρχει στις μεταξύ τους σχέσεις και… διαφημίζεται και από τις συνεχείς ανακοινώσεις που εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την παρουσία του Ζαγοράκη. Δεν αποκλείεται στη συνάντηση αυτή να τεθεί και θέμα επανασύστασης της Συντονιστικής Επιτροπής, αφού έχει αποδειχθεί ότι από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα στη διάρκεια των αγώνων.

Σύντομα αναμένεται να γίνει και συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ όπως ζήτησε και ο κόσμος. Βέβαια από την Τετάρτη έχουν προκύψει και νέα προβλήματα καθώς η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και το δεδομένο πρόστιμο είναι πολύ πιθανόν να φέρουν νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές και μαζί νέα γκρίνια…

Δύσκολα είναι η κατάσταση και στο… δικαστικό μέτωπο. Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, πήρε όλα τα στοιχεία και ζήτησε και την έκθεση της αστυνομίας για να ασκήσει δίωξη κι εφόσον τα επεισόδια χαρακτηριστούν «ευρείας κλίμακας», ο ΠΑΟΚ, που είναι και υπότροπος κινδυνεύει με ποινή 2-4 αγωνιστικών της έδρας του και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Ψάχνουν υπαίτιους

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ευάγγελος Μπακέλας, ζήτησε παρήγγειλε έρευνα για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείτε κατάχρηση εξουσίας και αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους αστυνομικούς, που ακινητοποίησαν, αλλά δεν συνέλαβαν τον κουκουλοφόρο, που με έναν πυρσό στο χέρι, έφτασε μέχρι την καταπακτή, κυνηγώντας παίκτες της ΑΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...